Markedsføring

Vi har et tett samarbeid med et firma som lager bannere, produktvideoer, bedriftsvideoer, jobber med sosiale medier, og andre liknende oppgaver. Er dette noe du eller din klinikk har bruk for hjelp til? Ta gjerne kontakt for å få priser.

 • mm
 • Video
  Har du en klinikk/salong, eller ett firma du ønsker å promotere, kan du for eksempel lage en video av lokaler og utsyr -eller en spesiell video av en behandling dere tilbyr. Har du produkter eller utstyr, kan det lages en video som viser både utseende og bruk. De kan også gi priser på andre video/bilde oppdrag, som feks. under kurs, nyåpning eller en "happening" i bedriften.
 • Bannere
  Har du nettbutikk eller nettsider, kan de gi priser på bannere i flere format, der de benytter enten kundens (eventuelt leverandørens) bilder, eller at de tar bilder for dere. Slike bannere kan naturligvis også brukes på enkelte sosiale medier -som feks. Facebook. Ønsker dere å sende ut en "flyer" til kundene deres, er heller ikke det noe problem -enten den skal være digital eller på trykk.
 • sos
 • Sosiale medier
  Firmaet tilbyr også hjelp til oppstart og vedlikehold av sosiale medier. Vi vet at det i en travel hverdag kan være vanskelig å følge opp på sosiale medier, og her kan det gis pris på alt fra oppsett, oppfølgig og komplett styring.