Gå til innholdet

Hvilken selvbruning bør jeg velge?

Det å kunne bli brun hjemmefra, er utrolig deilig. Med selvbruning fra Silverlines, kan du enkelt oppnå en øyeblikkelig brunfarge og glød. 

Ved påføring av selvbruning, anbefaler vi å bruke en applikator-hanske. Denne beskytter hendene for uønskede flekker. Ved å bruke applikator-hansken, vil også selvbruningen bli jevn og feilfri. 

Du lurer kanskje på hvilken selvbruning du bør bruke?

Om du er en aktiv person som kanskje er mye i bevegelse og svetter, kan vi anbefale MineTan workout ready self tan foam. Denne er laget med tanke på den aktive personen, som lar svette passere gjennom fargen uten å lage flekker og skjolder. 

MineTan workout ready self tan foam påføres på en ren, eksfoliert hud. Gerne bruk sparsomt på albuer, knær og ankler. Husk å vaske hendene godt etter påføring. Etter 1-3 timer, dusj kroppen i lunket vann i 45 sekunder uten å bruke såpe eller skrubbe kroppen. Etter du har dusjet, vil brunfargen bli mer utdypende i løpet av det neste døgnet. Vent gjerne 8-16 timer, før du begynner med normal dusjing etter påføringen. 

For deg som har tørr hud og ikke ønsker en øyeblikkelig endring, kan vi anbefale å teste MineTan invisible Color gradual lotion. Dette produktet er en body lotion, som sørger for at huden din får tilført masse fuktighet. Denne passer for alle hudtyper og toner, og vil tilføre en rik glød på kroppen. 

MineTan invisible Color gradual lotion påføres som en vanlig body lotion, etter du har dusjet. Denne kan gjerne brukes daglig og vil bygge en gylden og glødende brunfarge. Vi kan anbefale å benytte hansker under påføringen.

Liker du å tilføre huden din vitaminer? MineTan wondertan self tan foam inneholder nemlig vitamin A, C, B3 og E. Produktet inneholder også fuktighetsgivende hyaluronsyre som funker som en mega-hydrator, som trekker fuktighet inn til huden og holder på den. Wonder tan kan hjelpe med å redusere linjer og rynker, forbedrer hudens elasitet og hjelper med å berolige huden samt redusere rødhet, Vitaminene i selvbruningen bidrar med å gi ekstra glans, øke hudens elastisitet og beskytter huden mot skadelige effekter av frie radikaler og miljø angripere.

MineTan wondertan self tan foam påføres på ren, eksfoliert hud med applikator-hanske. Gjerne bruk sparsomt på albuer, knær og ankler. Husk å vaske hendene godt etter påføring. Etter 1-3 timer, dusj kroppen i lunket vann i 45 sekunder uten å bruke såpe eller skrubbe kroppen. Etter du har dusjet, vil brunfargen bli mer utdypende i løpet av det neste døgnet. Vent gjerne 8-16 timer, før du begynner med normal dusjing etter påføringen.

For deg som ønsker en solkysset glød i ansiktet! MineTan illuminating glow drops, kan gi deg akkurat dette. Produktet gir deg en øyeblikkelig glød og naturlig brunfarge i ansiktet. Illuminating glow drops er beriket med 7 luksuriøse oljer og vitamin C.

Produktet påføres sammen med din daglige fuktighetskrem. Bland dråper av glow drops i din fuktighetskrem og påfør kremen slik du pleier. Tilsett 3-4 dråper for å øke fargedybden, eller tilsett 6-8 dråper for å oppnå en enda mørkere farge. Vi kan anbefale å tilsette 2-4 dråper dersom det er første gang. La det tørke noen minutter før du påfører sminke.

Mer utdypende informasjon om produktene og brukerveiledning, finner du i produktbeskrivelsen på selvbruningen du ønsker å benytte.

Adresse
Mjåvannsvegen 160, 4628 KRISTIANSAND
Telefon
47 77 13 55
E-postadresse
post@silverlines.no
Foretaksregisteret
992722754 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business