Kontakt oss

Support telefon 47 77 13 55 
Silverlines.no er eid av Silverlines AS, og er en 100% Norsk nettbutikk. Når du bestiller hos oss, kommer det ingen ekstra mva, gebyrer eller andre kostnader i tillegg til prisen. 
 
Har du spørsmål om frakt og levering, lagerstatus, betaling og priser, eller hvordan du kan endre din kontaktinformasjon?
Gå helt nederst på nettsiden, og trykk på "Ofte stilte spørsmål" som du finner midt på siden; der vil du finne svarene på de fleste spørsmål rundt dette. (Eller bare trykk HER!)

Har du gjort en bestilling, og ønsker sporing på denne?
Det sendes ut mail med link og sporingsnummer når vi sender ut ordrene (dersom du ikke finner denne i din innboks, vennligst sjekk spam-filteret ditt). Ellers kan du også finne sporingsnummeret ved å logge deg inn på din konto, og gå inn på den aktuelle ordren. Du vil også motta mail og/eller SMS fra transportøren når sendingen er kommet frem.
 
Har du en bedrift, og ønsker å lease utstyr?
Stadig flere bedrifter velger å lease utstyr og maskiner. Fordelene med leasing er mange og velger man leasing er det blant annet skattemessig fradragsberettiget, det er forutsigbare kostnader, det frigjør kapital til investeringer som skaper vekst i din bedrift og mye mer. Trykk HER for å lese mer om leasing!
 
Har du handlet på firma, og trenger faktura med MVA?
Logg deg inn på din konto, gå på "Min side", velg den aktuelle ordren du ønsker fakturaen på -og trykk så "Print" oppe til høyre.


Finner du ikke de svarene du leter etter, eller har andre spørsmål?

Benytt skjemaet nedenfor -og husk å fylle inn så mye informasjon som mulig, slik at vi kan svare best mulig (feks. ordrenummer og navn hvis det gjelder en bestilling).

 

E-postadresse: post@silverlines.no