Gå til innholdet

Hvordan forberede neglene for hybrid/gel lakk?

Den ene tingen du kan gjøre for at hybridmanikyren skal var lengst mulig, er prepp, prepp, prepp! Forberedelse av neglene er det viktigste steget når du skal ta hybridmanikyr eller forlengelse. Følg disse 5 stegene for hvordan man prepper neglene, slik at du får gjort det skikkelig!

Form neglene dine

Det første steget i forberedelsen, er å lage den perfekte negl formen. Om du ønsker å forkorte neglene, kan du bruke en tipp/formklipper eller en håndfil. Du kan også bruke en håndfil horisontalt over negleplaten for å forme den.

Dytt ned neglebåndet

Om ønskelig kan dy mykne opp neglebåndene med en cuticle softner ved å smøre/lakke denne på 1 minutt før du starter. Bruk så en trepinne eller annet verktøy til å forsiktig dytte ned neglebåndet. Dette gjør du for og ikke få produktet oppå neglebåndet, slik at produktet ikke blir luftig eller faller av. 

Fjerning av død hud

Neste steg er å fjerne død hud som er rundt negle området. Bruk en neglebånds tang eller andre neglebåndsverktøy til å fjerne løftet eller død hud.
Dette vil forhindre produktet for å løfte/ble klumpete og ujevnt. Fjern kun død hud. Man kan ofte ikke se forskjell, så vi ber deg være forsiktig med neglbånds tangen, slik at du ikke tar levende hud, kutter deg eller får infeksjon. 

Poler neglene dine 

Nå kan du polere neglene med en fin graderings bufferblokk. Dette vil gjøre at negleplaten blir jevn og det er mindre sannsynlighet for å få løfting under produktet. 

Du vil få en tekstur og gradering på neglen, som gjør det lettere for produktet å feste seg til. Vær forsiktig og ikke «over buff», da negleplaten er veldig tynn. Poleringen/buffingen bør gjøres i en retning, fra side til side. Pass på å polere hele negleplaten, slik at det blir best mulig grep for produktet.

Avfett neglene dine

En av de største årsakene til løfting under produktet, er at det ligger rester, hud eller oljer på negleplaten. Derfor er det veldig viktig å rense negleplaten før man påfører produkt! Pass på og ikke ha på cuticle softner, andre produkter eller at du nettopp har vasket hendene med såpe - før du begynner å påføre produkt. Dette kan nemlig gjøre at det ligger olje igjen på negleplaten. 

Vi anbefaler å bruke Claresa cleaner og lofrie bomull pads til å avfette neglene. Husk å avfett hele neglen, slik at alt av oljer og slikt går vekk. Det er alltid viktig at dette er det siste steget før du påfører produkt, da det kan ha kommet ekstra støv/oljer på neglene når du filte og polerte de.

Når alle disse stegene er gjort, kan du begynne å påføre produkt!

Adresse
Mjåvannsvegen 160, 4628 KRISTIANSAND
Telefon
47 77 13 55
E-postadresse
post@silverlines.no
Foretaksregisteret
992722754 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business