Frakt / Levering

Valg av GRATIS FRAKT
På ordrer over ett vist beløp, vil det tilbys gratis frakt. Din ordre vil da sendes på rimligste måte, og det kan være du selv må hente den på nærmeste utleveringssted. Større pakker, som feks. store behandlingsbenker, leveres direkte på registrerte adresse. Du vil uansett kunne velge å benytte annen leveringsmetode, ved å velge dette under "Frakt" når du legger inn en ordre.

Leveringstid 
Ordrer sendes ut fra lager innen 3 virkedager, forutsett at varen er på lager eller ikke har spesifisert leveringstid. Det tar normalt sett 3-5 dager med sendingen, avhengi av hvilket sendingsalternativ som velges -med unntak av de produktene som står oppført med lenger leveringstid. Vi tar uansett forbehold om at forsinkelser i transporten kan forekomme av forskjellige grunner.
Fraktprisene som vises i nettbutikken er forbeholdt levering innenfor Norges grenser.

Pakker som har en vekt eller volumvekt på under 35kg (transportørenes reglement for fysisk størrelse; se postnord.no), vil stort sett bli sendt med PostNords løsning MyPack (her henter kunde selv pakken på nærmeste PostNord utleveringspunkt), med mindre det velges en annen leveringsløsning. Transportør gir deg beskjed via SMS eller e-post på det registrerte telefonnummer/e-mailadresse når pakken kan hentes, og du har to ukers frist til å hente pakken ut. Dersom pakken ikke hentes ut innen fristen, vil den bli returnert tilbake til oss iht transportørenes reglementer, og du som kunde vil da bli fakturert for fraktkostnadene tur/retur, og eventuelle gebyrer. 
Pakker som beregnes over vekt eller volumvekt på 35kg sendes med PostNord Stykkgods/-eller hjemlevering. Dersom ikke det er folk tilstede ved leveringstidspunkt (gjelder ved sendinger som leveres direkte), kan det være at du selv må hente pakke på utleveringspunkt i etterkant.
Sendinger med DPD bedriftspakke leveres direkte til mottakeradresse mellom kl. 8-16 på virkedager -og betinger at mottaker er tilstede på adressen i tidsrommet.
Sendinger med PostNord Hjemlevering leveres direkte til mottakeradresse mellom kl. 16-21 på hverdager. Her vil mottaker varsles via SMS eller e-post før levering.

VIKTIG! Vi gjør oppmerksom på at alle leveringer som går direkte til mottakeradresse, leveres KUN til 1 etg -og med forbehold om at transportør kommer til med jekketralle. Skal sendingen opp trapper, inn dører, eller leveres plasser der det ikke går an å komme til med jekketralle, MÅ kunde ordne med bærehjelp selv.

Sjekk pakken nøye når du henter den ut fra utleveringsstedet, eller får den levert på døren; dersom denne er skadet, eller mangelfull ved utlevering, må du som kunde fylle ut ett skadeskjema på stedet. Det er transportørens ansvar ved skader under transport. Ved skader/-eller mangler kan behandlingstiden være fra 14-28 dager hos transportør.