Gå til innholdet

Builder gel VS Poligel/hybrid gel - hvilken bør jeg velge?

Sterke og holdbare negler som trenger lite vedlikehold foretrekker de fleste av oss. Dessverre er mange plaget med skjøre negleplater som ikke tåler mye påkjenning før de knekker eller fliser seg opp. Derfor ble det laget hybridlakk og negl-gel som umiddelbart ble en stor suksess. En manikyr fikk mye mer holdbarhet, men den styrket også de naturlige neglene som lå mer beskyttet under gel, basecoat og topcoat. 

Negleplaten er forskjellig hos alle i form, overflate og farge. Mange sliter med ujevne overflater samt misfarging. Mange sverger derfor til en hybridmanikyr med gele og lakk. Manikyren er pålitelig når den er lagt riktig og man kan velge og vrake i lengde og styling. Men hva bør du egentlig velge når du kommer til en neglsalong?

Builder gel

Claresa builder gel er en enfaset og selvnivellerende neglegel i fem farger - klar, dekkende, rosa, melkerosa og hvit. Alle har de samme egenskapene, det er kun fargen som er forskjellig. Påføring av builder gel gir deg:

  • Styrking av negleplaten - ideell for sprø negler, utsatt for hyppig kontakt med vann eller mekanisk skade, for eksempel støt eller kontakt med husholdningskjemikalier.
  • Å bygge neglstruktur - hvis formen på neglene ikke er som ønsket, kan du enkelt bygge og modellere ønsket form på neglene.
  • Negloverbygning - Knekker du en negl må du ikke nødvendigvis klippe av neglen. Med Builder Gel kan du i mange tilfeller enkelt reparere og styrke neglen tilbake til ønsket styling. 
  • Kamuflasje av mangler på platen - hvis platen din har misfarging, kan du enkelt dekke den med byggegel i fargeversjonen, og den naturlige fargen får neglene til å se nøytrale og sunne ut.
  • Neglforlengelse - dette er en av de mest brukte egenskapene kunder ønsker.  Med bygggeler kan du forlenge neglene til en hvilken som helst lengde, samt rekonstruere ødelagte negler.

Bruk neglegelen til å utvide dem på en mal eller tipper. Våre bygggeler er enfasede og selvnivellerende, slik at du ikke trenger noen ekstra produkter. De har en middels tykk karamelltekstur, så du kan enkelt modellere din favoritt negleform.

Poli gel

Poligel er ikke noe mer enn en perfekt kombinasjon av gel og akryl. Den er fleksibel men fast i konsistensen, noe som gjør den lett å forme på neglen, pluss at den er ekstremt holdbar. Det er også verdt å legge til at polygel er motstandsdyktig mot aceton, så når lakk blir fjernet, vil neglen som er bygd opp forbli intakt. Poli gel og dens anvendelse:

  • Negleforlengelser - det er ingen grenser for hvor langt du kan utvide neglene. Du kan gjøre det på en mal, tips eller med silikon former.
  • Rekonstruksjon - Oppbygging av ny negl på både hender og føtter. Takket være polygel kan du enkelt rekonstruere eller bygge opp ny negl.
  • Kamuflasje for flisete og misfargede negler- hvis neglen din har misfarging eller fliser lett opp, vil polygel håndtere dem perfekt og dekke mangler.
  • Styrke platen - det spiller ingen rolle om den naturlige platen din er holdbar eller myk og sprø. Polygel fungerer på alle og gir den en diamanthardhet som holder lenge.
  • Vakker form på neglen- hvis du ikke er fornøyd med neglens form, kan du lage hvilken som helst form med poligel.

Ganske tykk konsistens gjør det enkelt å danne på neglen, noe som gir deg fritt spillerom til å finne din favorittform. Enfasede egenskaper betyr at du ikke trenger noe mer for påføring - bare et rengjøringsmiddel der du dypper børsten før du påfører gelen. Her kan du bruke Claresa Cleaner. Det anbefales også å bruke en egen poligel pensel for påføring. En poligel pensel er litt fastere i børstene. 

Poligel vs builder gel

Både polygel og builderegel er holdbare og motstandsdyktige mot mekaniske skader. Begge har de samme egenskapene, deres anvendelse er enkel og sluttresultatet er overraskende. Forskjeller:

  • Polygel vil være et mer holdbart produkt fordi den inneholder akrylegenskaper. Derfor anbefales denne hvis neglen har vært utsatt for mekanisk skade.
  • På grunn av akrylinnholdet anbefales polygel for personer med tørr plate. Er det en våtere neglplate bør du velge en buildergel som holder seg bedre på denne typen negler.
  • Tettheten til begge produktene er lik, men påføringen av Builder Gel, som er litt tynnere, krever mer øvelse . Modellering med polygel anbefales for nybegynnere da poligel er fastere i konsistensen, og ikke flyter ned i neglebåndene. 
  • På grunn av den tynnere konsistensen til buildergel, kan den også formes til avantgarde former på Extreme Shape-negler.
  • På grunn av sin konsistens krever polygeler litt mer tid. Imidlertid flyter ikke polygelpartikler utover slik som buildergel. Poligel partikler synker og vil ikke sveve i luften som andre produkter. Det anbefales uansett å bruke vifte med avsug til begge produkter.  
  • Du trenger ikke noen ekstra produkter for å påføre buildergelen. Men du må bruke en slip-solution for å påfører polygelen. Claresa Cleaner kan brukes. Husk å påføre base som herdes i lampe, før du påfører buildergel eller polygel.

Begge produktene har lignende egenskaper. Hvis du vil øke holdbarheten til stylingen din, eller hvis du liker lange negler, er dette produkter du bør ha i sortimentet. Prøv begge, og finn din favoritt. 

 

Adresse
Mjåvannsvegen 160, 4628 KRISTIANSAND
Telefon
47 77 13 55
E-postadresse
post@silverlines.no
Foretaksregisteret
992722754 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business