Gå til innholdet

Neglelampe - hvordan velge den beste for deg?

En god lampe er en viktig del av utstyret når du legger en manikyr med hybridlakk, base og gelprodukter. Har du to lamper i salongen din, bør de være av samme styrke.  Uten riktig utstyr, vil dessverre ikke manikyren holde selv om prosessen er riktig. Så hvordan velge riktig lampe til din manikyr? 

Til hybridmanikyr er du avhengig av å ha en UV/LED lampe. Neglelampen må belyse neglene riktig, med riktig kraft, og også ha den perfekte formen som vil forkorte herde-prosessen. Men hvordan velge den beste blant mange muligheter? 

UV, LED eller UV / LED lampe? Hvilken bør du velge?

UV-lampe : Den første modellen på markedet, men også den som oftest erstattes i økende grad av etterfølgerne. Denne lampen bruker ultrafiolett lys, som herder negleplaten hardt. Imidlertid krever det mer tid å lage en hybrid manikyr på grunn av typen lys som brukes. I tillegg, i tilfelle svikt i et lysrør, bør den skiftes ut umiddelbart, for da er hele lampen ubrukelig.

Ulemper :

• Lengre herdetid på neglen
• Det er ikke et godt alternativ for en skjønnhetssalong;
• Kan gjøre det vanskelig å herde alle steder på neglen.

Det kan være vanskelig å vite hva som er viktigst når du skal velge neglelampe - dens styrke og hvilket type lys som brukes. Begge disse egenskapene er ekstremt viktige, og påvirker ikke bare herdetiden til hybrid negler, men også risikoen for allergi og reaksjoner. Hvis lakken eller annet produkt herder sakte, er det en risiko for at det sprer seg og flyter ut på neglebåndene. 

Det er mange lamper for hybrider på markedet, og kraften varierer fra 6W til nesten 150W. Den laveste lampeeffekten bør ikke være lavere enn 36W.  Hvis du vil ha et kvalitetsprodukt som ikke bare kurerer hybridprodukter, men også akrylgel, polygel og gelbuilders, velger du en lampe med en effekt på minst 48W . En slik lampe vil ikke bare påvirke effektiviteten i arbeidet ditt, men mest av alt vil det eliminere risikoen for allergi under herding. 

Innebygd eller ikke? 

LED-lampe : disse lampene bruker lysdioder for å herde neglene. I motsetning til UV-lampen er det flere pærer, og de er ordnet i punkter i hele huset på en slik måte at hele neglen herdes jevnt . På grunn av lysfordelingen kurerer LED-lamper hybridlakker raskere.

Fordeler :
• Raskere herding av hybrid negler;
• Perfekt for både hjem og skjønnhetssalong;
• Når perfekt ut til hvert sted på neglen;
• Sjelden lampeutbrenthet.

UV / LED-lampe : denne typen lampe bruker både UV og LED-lys. Dette er lamper for spesielle oppgaver som vil herde enhver type hybridlakk eller neglegel . Ok, så nå er spørsmålet - hvorfor en lampe med to typer lys, når mange antyder at en LED-lampe er bedre enn en UV-lampe? Vel, ikke helt - mange produsenter av hybridmanikyrprodukter bruker fotoinitiatorer, som reagerer mye bedre på ultrafiolett lys enn på LED- lys . De er en veldig viktig ingrediens som sørger for riktig herding av manikyren.

Fordeler :
• Herder perfekt alle typer hybridneglprodukter.
• Perfekt for både skjønnhetssalonger og til hjemmebruk.
• Rask herding av alle typer negleprodukter.
• Lampens lys når alle områder på neglen.

Ulemper :
• Den dyreste av alle typer lamper.
• Utskifting av lyspærer er mer komplisert og krever vanligvis et besøk til servicesenteret.

 Vi har et valg mellom to typer hybridlamper  - åpne lamper eller buede og innebygde, dvs. såkalte boder. Førstnevnte kan virke mer praktisk fordi de vanligvis er mindre enn innebygde lamper. Imidlertid betyr ikke den kompakte størrelsen her kvalitet, og det er definitivt bedre å velge sistnevnte modell .

Innebygd eller ikke? Type neglelampe og dens betydning

I de såkalte åpne lampene, slipper lyset fra lampen og er ikke konsentrert der det skal - dvs. på neglene. Derfor er lukkede lamper definitivt en bedre løsning. Den vil forhindre "rømning" av lys, og heller fokusere lyset mot neglene. 

Som du kan se er det mange muligheter å velge mellom. Imidlertid, hvis du vil investere pengene dine i et effektivt produkt, bør du satse på:

• UV / LED-lampe;
• Effekt på minst 48W;
• Innebygd bak.

Da vil du være sikker på at neglene dine blir herdet perfekt hver gang, uten risiko for flassing av lakken, lifting eller at produktet faller av. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for at lampen din ikke fungerer sammen med noen lakker eller geler. Og viktigst av alt - du kan gjøre hvilken som helst neglestyling i et mye raskere tempo uten at prosessen blir for tidkrevende. 


Adresse
Mjåvannsvegen 160, 4628 KRISTIANSAND
Telefon
47 77 13 55
E-postadresse
post@silverlines.no
Foretaksregisteret
992722754 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business