Gå til innholdet

Hvordan lage ombre negler!

Ingenting føles bedre enn å ha velstelte og attraktive negler! En sil vi synes er veldig fin, er ombre negler.

For å utføre ombre på neglene, trenger du disse produktene:

  • En lys hybridlakk
  • En mørkere hybridlakk
  • Basecoat 
  • Topcoat
  • Silikonsvamp 

Det første du må gjøre, er å forberede og preppe neglene. Dytt ned neglebåndene og klipp de vekk med en neglebåndstang. Fil over negleplaten først med en håndfil med en gradering på 180/240 og fil neglene til den formen du ønsker. Deretter poler neglen med en bufferblokk og avslutt med å avfette neglene med Claresa cleaner.

Påfør et lag med basecoat på neglen og herd i UV/LED lampe. Ta først et strøk av den fargen du ønsker skal være nederst på neglen (2 strøk om ønskelig) og herd neglene i UV/LED lampen.

Når du er fornøyd med fargen på neglene, kan du begynne å lage ombre effekten. Ta et strøk av begge fargene på en svamp, helt inntil hverandre. Deretter tapper du svampen forsiktig på neglene 3-4 ganger og herder neglene i UV/LED lampen. (Det er viktig og ikke ta for mye hybridlakk på svampen). Dette steget gjentar du helt til du er fornøyd med utseende på ombreen. Det er viktig å herde neglene etter hver gang du har brukt svampen på neglene.

Til slutt påfører du et lag med topcoat og herder neglene i UV/LED lampen.

Nå har du lagd dine egne fine ombre negler! Gjerne send oss resultatet ditt på instagram, slik at vi kan dele inspirasjonsbilde på vår profil! 

Adresse
Mjåvannsvegen 160, 4628 KRISTIANSAND
Telefon
47 77 13 55
E-postadresse
post@silverlines.no
Foretaksregisteret
992722754 MVA
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business